En nu JIJ Coaching en Trainingen voor Bedrijven en Workshop

Blogs & Inspiratie

Pesten is niet oke - Lianne Laumen

Stop Pesten

In november 2017 heb ik in het Cultuurhuis in Heerlen Mijn Verhaal mogen delen over mijn pestverleden.

Het was voor mij niet makkelijk om te komen tot het punt waar ik nu sta, dat ik zelfverzekerd en vol vertrouwen in het leven sta. Het was voor mij een hele worsteling die ik anderen graag wil besparen. En dat is precies de reden waarom ik mij gespecialiseerd heb in het coachen van (jong)volwassenen die nog veel last hebben van hun pestverleden. Ik weet wat zij hebben meegemaakt, maar ik kan hun óók de handvaten geven om hun pestverleden achter zich te laten en weer naar voren te kijken en te genieten van de mooie dingen die ze nog zullen meemaken.

Lees verder »
Gezond eten - Lifecoach Lianne Laumen

Gezond Leven

Voeding was lange tijd één van de belangrijkste en meest effectieve remedies voor het genezen van allerlei ziekten. Door de (industriële) ontwikkeling van onze westerse beschaving, zijn we langzaam maar zeker ver weg geraakt van onze natuurlijke voedingsbronnen. Dit stelt ons spijsverteringsstelsel dagelijks zwaar op de proef!

De werking van ons afweersysteem vindt voor meer dan 75 % plaats in de darmen. En een falend afweersysteem is de kiem voor allerlei (nieuwsoortige) chronische lichamelijke en geestelijke ziektebeelden: moeheid, allergieën, spijsverteringsproblemen, hart- en vaatziekten, overgewicht, vage klachten….

Lees verder »

En Nu JIJ Coaching en Trainingen

Lianne Laumen
Geenstraat 63
6162 XW Geleen

Tel: 06-27578517

info@liannelaumen.nl

KvK 66478898

schatgraverslogo-En-nu-jij-Coaching