Leuk dat je de weg naar mijn website hebt gevonden! Mijn naam is Lianne Laumen en ik ben coach en orthomoleculair & natuurgeneeskundig therapeut. Ik ben mijn praktijk begonnen met de behandeling van fysieke klachten met behulp van voeding, kruiden en suppletie en deed coaching als ondersteuning van mijn behandelingen. Maar gaandeweg bleek dat ik het coachen het leukste vind om te doen en dat het steeds meer de overhand nam, dus nu is coachen mijn hoofdactiviteit en zet ik voeding & suppletie in als ondersteuning. Daarmee kan ik zorgen voor een goede balans tussen mentaal en fysiek.

Waar sta ik voor? Persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid, professionaliteit, respect en rust.

Het is mijn missie om (jong)volwassenen met weinig zelfvertrouwen, laag zelfbeeld en faalangst te helpen om weer de krachtige persoon te worden die ze verdienen om te zijn.

Waarom? Omdat ik zelf lange tijd ook heel erg veel last heb gehad van het hebben van weinig zelfvertrouwen en een laag zelfbeeld. Ik ben vroeger op de lagere school veel gepest en dat heeft een behoorlijke impact gehad op mijn leven. Het was een hele worsteling voor mij om de persoon te worden die ik nu ben. Iemand die zelfverzekerd in het leven staat en haar dromen en doelen waar maakt. En die worsteling bespaar ik anderen graag door hun het beste te geven van alle lessen die ik de afgelopen jaren heb geleerd.

En ik heb nog een missie en dat is: stop pesten! Ik ben gespecialiseerd in het coachen van (jong)volwassenen die nog worstelen met hun pestverleden. Als ervaringsdeskundige weet ik precies wat zij hebben meegemaakt en kan ik hun ook de handvaten bieden om het pesten achter zich te laten en weer voluit te kunnen genieten van het leven. Naast deze coaching geef ik ook lezingen over (de gevolgen) van pesten. Lees er hier meer over.

|