Coaching Omgaan met Pesten en Weerbaarheid - Lianne Laumen

Coaching

Mijn missie is het om (jong)volwassenen met weinig zelfvertrouwen, laag zelfbeeld of faalangst weer te laten inzien dat ze mooi en goed zijn zoals ze zijn. Ik wil ze leren weer te geloven in zichzelf en dat ze hun doelen kunnen waarmaken. Dat ze geen last meer hebben van: mensen die over hun grenzen gaan, zichzelf constant vergelijken met anderen, geen risico’s durven nemen, negatief over zichzelf denken en praten, bang zijn voor sociale afwijzing, alles perfect willen doen. Maar ik wil dat ze weer voluit en met plezier gaan léven.

Ik weet namelijk hoe het is om weinig zelfvertrouwen, laag zelfbeeld en faalangst te hebben, omdat ik vroeger veel gepest ben. Dit heeft een enorme negatieve impact gehad op mijn leven en heeft mij jarenlang beperkt om voluit en met plezier te leven en de dingen te doen die ik écht wilde doen. Al die tijd heb ik overal “ja” op gezegd om de ander tevreden te houden. Ik vroeg mij niet eens af of het wel goed was voor mij, ik deed het gewoon. Ik zette mijzelf keer op keer op de laatste plaats.  Door een bepaalde gebeurtenis in mijn leven werd ik wakker geschud en realiseerde ik mij dat het zo niet langer verder kon. ik ben hulp gaan zoeken en coachgesprekken, workshops en opleidingen verder heb ik geleerd om weer van mijzelf te houden en mij goed te vinden zoals ik ben. Dat was voor mij een hele worsteling en die worsteling wil ik jou graag besparen door jou het beste te geven van alle lessen die ik de afgelopen jaren geleerd heb.

Door mijn eigen ervaringen heb ik mij gespecialiseerd in het coachen van (jong)volwassenen die nog last hebben van hun pestverleden. Lees er hier meer over.

“Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.”

In mijn coachtrajecten onderzoek ik samen met jou op welke manier we jouw coachdoel(en) het beste kunnen bereiken. Dit doe ik met behulp van gedrags-/gedachtenverandering, bewustwording, praktische oefeningen én voedings- en suppletie-advies om ook het lichaam een positieve boost te geven.

Ik bied losse coachgesprekken aan waarbij jij het aantal gesprekken en de frequentie kunt bepalen (€65,00 per gesprek, 1 tot 1,5 uur), maar je kunt ook kiezen voor een speciaal ontwikkeld traject. Hier lees je meer over het coachtraject “(her)ontdek jouw krachtige IK!”

Kiezen voor Coaching betekent investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en dat is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven! Wacht daarom niet langer en neem contact mij op voor het maken van een vrijblijvende afspraak en dan bespreek ik graag met je hoe een coachtraject jou kan helpen.

En Nu Jij Coaching

Lianne Laumen
Geenstraat 63
6162 XW Geleen

Tel: 06-27578517

info@liannelaumen.nl

KvK 66478898

trainer omgaan met pesten- Ennujij Coaching- Liannelaumen.nl