Coaching Omgaan met Pesten en Weerbaarheid - Lianne Laumen

Coaching

Mijn missie is het om kinderen, jongeren en volwassenen met weinig zelfvertrouwen, laag zelfbeeld of faalangst te laten inzien dat ze mooi en goed zijn zoals ze zijn. Ik wil ze weer laten geloven in zichzelf en dat ze hun doelen kunnen waarmaken. Dat ze geen last meer hebben van: mensen die over hun grenzen gaan, zichzelf constant vergelijken met anderen, geen risico’s durven nemen, negatief over zichzelf denken en praten, bang zijn voor sociale afwijzing, alles perfect willen doen. Maar ik wil dat ze weer voluit en met plezier gaan léven.

Ik weet namelijk hoe het is om weinig zelfvertrouwen, laag zelfbeeld en faalangst te hebben, omdat ik vroeger veel gepest ben. Dit heeft een enorme negatieve impact gehad op mijn leven en heeft mij jarenlang beperkt om voluit en met plezier te leven en de dingen te doen die ik écht wilde doen. Al die tijd heb ik overal “ja” op gezegd om de ander tevreden te houden. Ik vroeg mij niet eens af of het wel goed was voor mij, ik deed het gewoon. Ik zette mijzelf keer op keer op de laatste plaats.  Door een bepaalde gebeurtenis in mijn leven werd ik wakker geschud en realiseerde ik mij dat het zo niet langer verder kon. ik ben hulp gaan zoeken en coachgesprekken, workshops en opleidingen verder heb ik geleerd om weer van mijzelf te houden en mij goed te vinden zoals ik ben. Dat was voor mij een hele worsteling en die worsteling wil ik jou graag besparen door jou het beste te geven van alle lessen die ik de afgelopen jaren geleerd heb.

Door mijn eigen ervaringen heb ik mij gespecialiseerd in het coachen van kinderen, jongeren en volwassenen die gepest worden of nog last hebben van hun pestverleden. 

“Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.”

In mijn coachtrajecten onderzoek ik samen met jou op welke manier we jouw coachdoel(en) het beste kunnen bereiken. Dit doe ik met behulp van gedrags-/gedachtenverandering, bewustwording, praktische oefeningen en nog veel meer. Jij bent de bestuurder van jouw eigen auto, maar ik zit graag tijdelijk op de stoel van de bijrijder naast je.  

Kosten van een coachgesprek zijn €67,50 per gesprek. Een intakegesprek duurt 1,5 uur en vervolggesprekken 1 uur. In verband met COVID-19 zijn alle gesprekken nu online. Zodra het mag, ontvang ik je weer graag voor een live gesprek. 

Kiezen voor Coaching betekent investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en dat is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven! Wacht daarom niet langer en neem contact mij op voor het maken van een vrijblijvend gesprek en dan bespreek ik graag met je hoe een coachtraject jou kan helpen.

En nu ben JIJ aan de beurt, zet jezelf weer op de eerste plaats!

En Nu JIJ Coaching en Trainingen

Lianne Laumen
Geenstraat 63
6162 XW Geleen

Tel: 06-27578517

info@liannelaumen.nl

KvK 66478898

schatgraverslogo-En-nu-jij-Coaching