Coaching Omgaan met Pesten en Weerbaarheid - Lianne Laumen

Coaching

Mijn missie is het om jou te laten inzien dat je mooi en goed bent zoals je bent. Ik wil jou weer laten geloven in jezelf en dat je jouw doelen kunt waarmaken. Dat je geen last meer hebt van: mensen die over jouw grenzen gaan, jezelf constant vergelijken met anderen, geen risico’s durven nemen, negatief over jezelf denkt en praat, bang bent voor sociale afwijzing, alles perfect wil doen. Maar ik wil dat jij weer voluit en met plezier gaat léven.

Herken je dit?

Hoe fijn zou het zijn als jij

Dat is mogelijk!

Hoe ziet jouw leven er over 1 jaar uit als je nu niets verandert? Is de lijst van dingen die je niet gedaan hebt omdat je niet durfde, dan nog groter? Ga je dan met nog meer tegenzin naar je werk? Ben je dan nog meer teleurgesteld in jezelf? Neem even de tijd en beantwoord deze vraag eens écht heel eerlijk en laat dat antwoord goed tot je doordringen.

Kom je tot de conclusie dat je dit niet meer wil, dan is het nu de tijd voor verandering!

En mag ik jou daar dan bij helpen? Ik heb een traject ontwikkeld van 6 bijeenkomsten van 1,5u waarin ik jou de stappen leer om meer zelfvertrouwen te krijgen. Aan het einde van dit traject start jij ’s ochtends met het zelfvertrouwen om die dag te doen wat je graag wil doen, ben je weer blij met jezelf en met je leven en ziet jouw omgeving weer die enthousiaste persoon die jij in de kern bent.

De investering voor dit gehele traject bedraagt € 540 (incl. BTW). Een investering waarvan ik je garandeer dat je daar de rest van je leven plezier van hebt.

Wil je meer weten over dit traject of vraag je je af of dit traject wel bij jouw past?  Plan dan een gratis en vrijblijvende check-in-bij jezelf sessie van een half uur. Tijdens dit half uur krijg je ook nog 3 concrete tips waar je meteen mee aan de slag kunt.