Sta sterk training- stevige stap training

Voor kinderen en scholen

Ik ben pestexpert en Trainer Omgaan met Pesten. Door mijn eigen ervaringen met gepest worden en mijn uitgebreide kennis over pestproblematiek ben ik gespecialiseerd in het coachen en trainen van kinderen, jongeren en volwassenen die gepest worden of nog last hebben van hun pestverleden.

Kinderen hebben een veilige schoolomgeving nodig om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Helaas is dit niet voor ieder kind het geval en hebben deze kinderen te maken met pesten, waardoor een onveilige sfeer gecreëerd wordt die het leer- en ontwikkelklimaat aantast. Ze worden bijvoorbeeld uitgescholden, geduwd, buitengesloten of hun spullen worden afgepakt. Deze kinderen zullen zich sterker voelen als zij leren hoe zij effectiever kunnen reageren.

Graag ga ik dan met jou in gesprek om te bekijken hoe ik jouw kind of jouzelf kan helpen. Ik bied diverse coaching, trainingen, workshops en themabijeenkomsten aan.
Sta sterk Training En Nu JIJ Coaching en Trainingen

Sta Sterk Training

Voor kinderen die minder weerbaar zijn, (digitaal) gepest worden of worden buiten gesloten.

De 5 aandachtsgebieden waar we mee aan de slag gaan zijn:

Werkwijze groepstraining:

De Sta Sterk Training wordt individueel en in groepjes (max. 6 personen) gegeven. Investering bedraagt € 375 per 10 lessen.

Download hier de brochure over de Sta Sterk Training.

Stevige stap Training Lianne Laumen

Stevige Stap Training

Voor kinderen die de overstap van groep 8 naar het voortgezet onderwijs maken en dit spannend vinden.

De overstap van groep 8 naar het voortgezet onderwijs kan voor kinderen heel erg spannend zijn en onrust veroorzaken.

Misschien is het kind gepest op de basisschool en is het bang dat het in de brugklas weer gaat gebeuren. Of is het kind erg onzeker en ziet het op tegen het beginnen in de brugklas.

De Stevige Stap training leert kinderen zich goed te presenteren en om te gaan met groepsdruk en lastige situaties op school. Ook krijgen ze handvatten voor het plannen en organiseren van hun huiswerk.

Zo krijgen zij een mooie basis om stralend naar de middelbare school te gaan.

Werkwijze groepstraining:

De Stevige Stap Training wordt individueel en in groepjes (max. 4 personen) gegeven. Het individuele traject is maatwerk en dan duren de lessen 1 uur.
Investering bedraagt voor groepstraining € 375 per 10 lessen en voor individuele begeleiding    € 55 per gesprek.

Download hier de brochure over de Stevige Stap Training.

workshop sociale weerbaarheid voor kinderen

Workshops en Themabijeenkomsten

voor kinderen en volwassenen

Ik geef verschillende workshops en themabijeenkomsten op het gebied van sociale weerbaarheid voor kinderen, ouders, scholen, organisaties en instellingen waar kinderen en jongeren samen komen.

Soms is het ook voor onderwijsprofessionals of andere volwassenen die met groepen kinderen werken lastig om pesten aan te pakken, omdat het hen vaak aan de voldoende kennis en vaardigheden ontbreekt.

Een workshop of themabijeenkomst kan hier uitkomst bieden doordat ze de deelnemers handvatten geeft bij de aanpak van pesten.

Één van de workshops is Feel Fine Online.

Deze workshop heeft tot doel de bewustwording van de kinderen op het gebied van omgaan met elkaar in de online wereld te vergroten.

Hoe zorgen we ervoor dat we (iedereen uit de klas/ groep) ons goed voelen online? Daar gaat het om. En vaak verschilt dat helemaal niet zoveel van contact in de ‘echte’ wereld.

Kijk voor pesten op de werkvloer bij bedrijven.

Voor aanmelden voor individuele coaching of training, informatie over workshops en themabijeenkomsten en uiteraard ook andere vragen, kun je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.